Hemmagjord musli

 
 
Att bo själv innebär total valmöjlighet gällande maten. Detta innebär att jag utvecklat någon form av kärlek till musli ( utan russin såklart ). Musli fungerar alltid, typ. Detta diskuterade jag med två av mina nya klasskamrater då det visade sig att de delvis delar denna kärlek. Dock äter de hemmgjord musli. Seriöst, varför hade jag inte testat det innan? Då kan man ju utsluta russinen som annars förstör alla perfekta bladningar. Sagt och gjort. Nu är hemmagjord musli standard. 
 
Olika varianter: 
 
 
Musli 1
 
Kokosolja
Kokos
Mix av naturella nötter (naturgodis)
Havregryn
Honung
 
Musli 2
 
Kokosolja
Kokos
Hasselnötter
Solrosfrön
Linfrön
Sesamfrön
Rågflingor
Honung
 
 
Gör såhär:

Blanda allt i valfri mängd på en plåt. 
In i ugnen på 200 grader tills muslin fått en gyllenbrun färg.
Låt svalna, antingen på eftervärme, eller ja. I luften. 
DONE!
 
 
 
 

Kommentarer

Recepttips, synpunkter eller något annat på hjärtat? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress

Egen blogg?

Författa

Trackback
RSS 2.0