Dumlekakor med noblesse



En dag i September passade jag på att baka såkallade dumlekakor. Vissa skulle kalla det att jag inte har något liv. Men så låter det banne mig inte när de sedan får ta del av det goda. Dessa kakor är iallafall en riktig hit! Lätta att göra, lätta att äta. Mindre lätta till kaloriantalet. Men man måste få njuta av livets goda!


Dumlekakor med noblesse
24 st
200 grader i 10 min

200 gram margarin
3 dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
12 st dumlekolor
1 ask noblesse ( rosa )

HOW TO DO:
Börja med att titta så att du har alla ingredienser. Detta är någor som jag alltid missar.
Sedan blandar du margarin ( bör vara rumsvarmt ), socker, vetemjöl och bakpulver till en smidig deg. ( detta ger armmuskler ).
Låt denna degen sedan stå kallt i ca: 30 min, ett tips är då kylskåpet.
Dela sedan degen i 24 delar och rulla varje del till en lite boll. Tryck ner en halv dumle kola i varje boll och lägg sedan i dem i folieformarna.
Grädda i ugnen 200 grader i 10 min. ( kan variera från ugn till ugn, gå på magkänsla )
Ta ut kakorna och lägg en nobless på varje, så komma denna att smälta så där underbart. Ställ dem sedan i kylen för att svalna. Även om jag rekommenderar att man måste testa åtminstone 1 varm! ;)

LYCKA TILL FÖR TUSAN!


RSS 2.0